ARHITECTURA
 
INGINERIE

Noutati Allplan Inginerie 2018

 

 

Aveti intotdeauna functiile potrivite la indemana

Cu noua bara de actiuni din Allplan BIM Inginerie 2018, veti gasi rapid functiile de care aveti nevoie pentru sarcinile specifice. Bara de meniu este structurata in functie de diferite specialitati (arhitectura, inginerie) si sarcini, astfel incat grupurile de functii, cum ar fi modelarea, armarea sau crearea de planse, sa va fie usor disponibile. Veti gasi toate functiile corespunzatoare din Allplan in grupul respectiv, ca intr-un set de functii ordonate clar ca sa puteți trece imediat la treaba.

 

 

 

 

Reprezentarea corecta pentru fiecare tip de ecran

 

Indiferent de formatul monitorului cu care lucrati, Allplan BIM Inginerie 2018 adapteaza automat interfata sa de utilizator la dimensiunea si rezolutia ecranului. Scalarea automata va ofera mai multa flexibilitate atunci cand va alegeti monitorul si asigura o functionare coerenta a programului.

 

 

 

 

Schimb de date cu SCIA Inginerie la apasarea unui buton

 

Cu versiunea Allplan BIM Inginerie 2018, transferul de date catre software-ul de analiza structurala SCIA Inginerie se face intr-un singur pas, prin apasarea unui buton. Nu mai există niciun export și import al modelului structurii. Conectarea directa cu SCIA Inginerie simplifica considerabil interactiunea dintre proiectare si analiza structurala, facilitand astfel colaborarea din biroul de inginerie.

 

 

 

Fluxuri de lucru intuitive in managementul desenelor

 

Vederile asociative din Allplan BIM Inginerie 2018 va permit sa efectuati modificari ale planselor generale de pentru a obtine cea mai potrivita pozitionare – atat in model, cat si intr-o anumita sectiune sau vedere. Toate celelalte planse si modele asociate cu acestea sunt actualizate imediat, fara ca fisierele sa fie blocate pentru alti utilizatori implicati in procesul de proiectare. Aceata creste productivitatea in managementul desenelor prin simplificarea actiunilor si obtinerea unor documente consistente.

 

 

 

pod

 

 

 

Modelare 3D fara compromisuri

 

O multitudine de optimizari in domeniul modelarii 3D în Allplan BIM Inginerie 2018 va permit sa implementati propriile viziuni fara compromisuri: foarte simplu, foarte flexibil si la cel mai inalt nivel de precizie. Noile caracteristici includ modificarea multipla a proprietatilor de format pentru obiectele 3D libere, functia shell si curbele Spline B pentru crearea mai simpla si mai flexibila a formelor curbe

 

 

 

 

 

 

 

 

modelare 3D

 

 

 

Armarea 3D a structurilor complexe

 

Cu Allplan BIM Inginerie 2018 puteti genera foarte usor si rapid un model 3D de armare a structurilor de sustinere curbate pe doua directii si cu sectiuni transversale variabile, cum este cazul structurilor de poduri, asigurand in acelasi timp regulile BIM. Armarea este definita in sectiuni diferite, iar tranzitile dintre sectiuni sunt descrise cu diferite cai. In plus, pot fi stocate diverse reguli cum ar fi modul in care vor fi tratate coliziunile dintre armaturi. Folosind aceste informatii, software-ul genereaza automat modelul de armare.

 

 

armare batista

 

 

armare

Colaborare simplificata prin Allplan Share

 

Cu optiunea Allplan Share si Allplan BIM Inginerie 2018, beneficiati de o colaborare directa cu partenerii de proiect din intreaga lume utilizand aceleasi date din Allplan. Allplan Share se bazeaza pe platforma BIM Allplan Bimplus si va ofera functii suplimentare, cum ar fi Vizualizare model, Lista de sarcini sau Controlul reviziilor. Cu Allplan Share, reduceți efortul de administrare si economisiti costuri suplimentare pentru achizitionarea si intretinerea unui server local

 


© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL