arhitectura inginerie

MODELARE CU PRECIZIE ABSOLUTA
ALLPLAN INGINERIE 2016

navimgnavimg

 

 

ALLPLAN Inginerie 2016 integreaza cel mai puternic modelator 3D existent pe piata: Parasolid. Cu solutia Allplan Inginerie 2016 BIM lucrati acum mai eficient, mai precis, mai flexibil implementand mai simplu ideile dumneavoastra.

 

Modelarea cu precizie absoluta
In dezvoltarea ALLPLAN Inginerie 2016 accentul a fost pus pe realizarea modelului. Integrarea puternicului nucleu grafic Parasolid a adus facilitati complet noi pentru modelarea 3D, oferind o mai mare libertate si precizie in crearea structurilor ingineresti precum poduri, tunele, rezervoare sau structuri complexe. Noul Navigator pentru obiecte simplifica mult manipularea modelului constructiei in Allplan. Chiar si modele cu structuri complexe sunt acum usor de verificat si corectat. În acest fel se face un pas mai departe in implementarea proiectelor BIM printr-o calitate mai ridicata a proiectarii si o transparenta sporita in colaborarea interdisciplinara in cadrul proiectului.


Flux de lucru eficient si intuitiv
Prin imbunatatirea functiilor existente, Allplan Inginerie 2016 ofera o eficienta mai mare si un flux de lucru intuitiv. Printre noutati putem enumera: modificarea directa a armarilor, vederi asociative pentru functia „Sectiune de-a lungul unui traseu” precum si imbunatatiri asupra schimbului de date (import in format LandXML, export IFC a modelului de analiza a structurii si armare cu atribute libere).

CEL MAI PERFORMANT MODELATOR DE OBIECTE EXISTENT PE PIATA
NOUL MODELATOR 3D PENTRU PRECIZIE ABSOLUTA

navimgnavimg

 

Integrarea in Allplan Inginerie 2016 a puternicului nucleu grafic Parasolid a adus facilitati complet noi pentru modelarea 3D, oferind o mai mare libertate si precizie in crearea volumelor si a suprafetelor modelelor.


FLUX DE LUCRU MAI EFICIENT
MULTUMITA NOILOR FUNCTII MAI RAPIDE SI MAI INTUITIVE

navimgnavimg

 

 

Allplan Inginerie 2016 face lucrul si mai eficient si mai intuitiv prin implementarea unor noi functii si dezvoltarea celor existente.

 

   Trasarea cu precizie a formelor curbe libere
   Vedere de ansamblu clara si un control mai bun al modelului BIM
   Modificarea rapida si usoara a repartitiei prin modificari directe
   Optimizarea proiectarii multumita asociativitatii complete a functiei „Sectiune de-a lungul unui traseu”
   Spatiu de lucru mai mare si un mod de lucru optimizat prin suportul pentru monitoare multiple
   Extinderea activitatii internationale prin introducerea sistemului imperial de masura


© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL