arhitectura inginerie

MODELARE FARA LIMITE
CU ALLPLAN ARHITECTURA 2016navimgnavimg

 

 

Integrand cel mai performant modelator grafic existent pe piata - Parasolid - solutia Allplan Arhitectura 2016 BIM lucrati acum mai eficient, mai precis, mai flexibil implementand mai simplu ideile dumneavoastra.

 

Libertate absoluta in modelare

Limbajul in proiectarea moderna in arhitectura este indepartarea de ortogonalitate. Cererea de constructii sculpturale este in continua crestere. Ca designer aceasta cerinta impune o flexibilitate sporita fata de modelele realizate. Pentru a face asta aveti nevoie de o solutie software care sa permita crearea cu precizie a formelor non-ortogonale. Prin integrarea celui mai performat nucleu grafic existent pe piata in momentul de fata – Parasolid – Allplan Arhitectura 2016 ofera exact precizia de care aveti nevoie pentru crearea structurilor amorfe.
Cresterea preciziei de trasare a modelului aduce o crestere a calitatii proiectarii. Nivelul de editare al corpurilor 3D a crescut foarte mult deoarece acum, la modelarea corpurilor cu forme libere, nu se mai creeaza poligoane. Creste astfel performanta, odata cu micsorarea volumului de date ce definesc corpurile. Calitatea afisarii in fereastra de animatie a fost si ea imbunatatita. Pe ansamblu aceasta ofera o reprezentare mai buna a modelului la desenare si in animatie, odata cu o reprezentare mult mai apropiata de realitate la utilizarea modurilor de randare specifice.

 

 

Flux de lucru eficient si intuitiv

Allplan Arhitectura 2016 CAD asigura un flux de lucru intuitiv si mult mai eficient. Facilitatile includ biblioteci optimizate si functii de vizualizare, suport pentru monitoare mutiple precum si imbunatatiri consistente asupra obiectelor inteligente SmartPart.

CEL MAI PERFORMANT MODELATOR DE OBIECTE EXISTENT PE PIATA
PENTRU CORPURI CU FORME LIBEREnavimgnavimg

 

 

In dezvoltarea ALLPLAN Arhitectura 2016 accentul a fost pus pe realizarea modelului. Integrarea puternicului nucleu grafic Parasolid a adus facilitati complet noi pentru modelarea 3D, oferind o mai mare libertate si precizie in crearea volumelor si a suprafetelor modelelor.REDUCEREA TIMPULUI DE PROIECTARE
MULTUMITA NOILOR FUNCTII MAI RAPIDE SI MAI INTUITIVE

navimgnavimg

 

Allplan Arhitectura 2016 face lucrul si mai eficient si mai intuitiv prin implementarea unor noi functii si dezvoltarea celor existente.

 

   Organizarea eficienta a spatiului de lucru prin lucrul cu mai multe monitoare
   Noi functiuni de vizualizare
   Reorganizarea bibliotectilor pentru eficientizarea lucrului
   SmartPart-uri noi, mai inteligente


© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL