Educatie

 

a - Studenti

 

- licente educationale: studentii din Romania au acces la pachete de programe special destinate mediului academic. Acestea, la preturi modice, ofera acces la toate functiile aplicatiilor la care se refera. La aceeasi oferta au acces si persoanele care urmeaza cursuri de masterat sau doctorat.

 

- cursuri: In plus, studentii au acces la cursuri de specialitate, cursuri desfasurate intr-unul din cele 25 de Centre de instruire Nemetschek infiintate in principalele centre universitare din tara. Pentru studenti a fost creat special un portal – Cursuri BIM (www.cursuri-cad.ro) - ce gazduieste administrarea cursurilor din intreaga tara. Tot aici studentii au acces la documentatie specializata: manuale, tutoriale, demonstratii etc.

 

- Certificat C: studentii ce au urmat un curs pot sustine examenul de obtinere a Certificatului C, diploma recunoscuta international.

 

 

 

 

b - Universitati si Colegii: in afara de Centrele de instruire Nemetschek, care detin deja licente edicationale pentru instruire, Universitatile si colegiile din Romania pot solicita licente academice in scopul organizarii de cursuri Allplan.

 

arh. Sebastian Ionescu - Decodesign

 

"Allplan se invata rapid. Dupa o saptamana esti deja productiv"

arh. Sebastian Ionescu - Decodesign

 
 
   

 
  • Programe

 

Allplan Arhitectura Profesional

Allplan Arhitectura

Allplan Arhitectura Basic

Allplan Design

Allplan Teren

Allplan Drumuri
Allplan Inginerie

Scia Engineer
AX3000 - instalatii
Certificat energetic
Cadics - proiectarea drumurilor
All Manager

Lumion

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL