Investitii guvernamentale

 

a - administrarea cladirilor si a spatiilor proprii administratiilor locale

 

Gestionarea cladirilor in perioada de exploatare este unul dintre domeniile de care Nemetschek s-a preocupat inca de la inceput.

 

Fie ca este vorba de gestionarea spatiilor destinate inchirierii, fie ca vorbim de calculul suprafetelor specifice in vederea evaluarii reparatiilor sau a actiunilor de intretinere (suprafata de zidarie ce trebuie varuita, suprafata de lemn din cadrul unei cladiri ce trebuie vopsita, suprafata de mocheta ce trebuie schimbata sau curatata), vorbim de elemente al caror management este usor de facut cu solutiile oferite de Nemetschek Allplan.

 

La fel se pune problema in cazul gestionarii depozitelor, a locurilor de parcare, a spatiilor verzi etc.

 

 

arh. Alec Marius Iuga - Decodesign

 


"Allplan stimuleaza creativitatea"

arh. Alec Marius Iuga - Decodesign

 

b - analiza energetica a cladirilor si apartamentelor

 

Una dintre problemele cele mai actuale in proiectarea cladirilor este realizarea acestora cu consumuri reduse (aproape zero) de energie.


Pentru aceasta etapa a proiectarii, solutia nemetschek Allplan pune la dispozitie o solutie pe cat de simplu de utilizat, pe atat de completa si eficienta.

Integrand experienta acumulata in peste 10 ani de experienta de utilizare in tari europene reprezentative, programul asigura generarea certificatului energetic conform normelor in vigoare in Romania.

 

Fapt pentru care a primit si validarea din partea INCD Urban INCERC.

 

 

 

c - transport: proiectarea cailor de comunicatie, a drumurilor, a intersectiilor sunt elemente pentru care Solutia Allplan ofera rezolvare. 

 

 

 

 

 

 
  • Programe

 

Allplan Arhitectura Profesional

Certificat Energetic

Lumion

   
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL