Inginerie

 

Solutii de proiectare – armare


Este cunoscut deja ca intr-un flux de proiectare al unei cladiri, partea de inginerie – armare este „locul ingust”.

 

Este activitatea ce consuma cele mai multe resurse umane astfel ca, in cazul in care nu poate fi asigurat un numar suficient de ingineri proiectanti, durata realizarii creste considerabil.

 

De aceea, Allplan Inginerie vine sa rezolve aceasta problema, punand la dispozitie o solutie extrem de eficienta de armare. Lucrul se poate face in 2D sau 3D, dar evident, utilizarea modului 3D este mult mai eficient.

 

 

 

 

ing. Dabura Ioan - Comnord

 


"Usurinta si precizia cu care se obtin listele de cantitati in Allplan m-au incantat din primul moment."

ing. Dabura Ioan - Comnord

a - birouri individuale: deoarece Allplan Inginerie este perfect integrat cu Allplan Arhitectura, inginerul proiectant utilizeaza din plin modelul arhitectural al cladirii. Armarea se realizeaza extrem de eficient fiind de regula, suficient un singur inginer proiectant.

 

Modificarea arhitecturii antreneaza automat modificarea armarii, eventualele modificari intervenite pe santier fiind solutionate rapid si cu maxim de eficienta.

 

Un element definitoriu este realizarea listelor de materiale si cantitati, care se obtin practic instantaneu cu realizarea proiectului.

 

 

 

b - companii medii/mari: in cadrul companiilor mari, eficienta realizarii armarii 3D la proiecte complexe este esentiala. Gestionarea modificarilor este, in cazul proiectelor complexe si mari, simpla si eficienta, evitandu-se erorile de orice fel.

 

Utilizarea lucrului in retea face posibila accesarea proiectului din orice punct al retelei, fapt care face lucrul extrem de flexibil.


 
  • Programe

 

Allplan Arhitectura Profesional

Allplan Inginerie

All Manager

Lumion

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL