Solutii: Arhitectura

 

Solutii de proiectare

Allplan Arhitectura este solutia Nemetschek de proiectare destinata arhitectilor. Puteti lucra in 2D, in 3D sau mixt, in functie de preferintele proprii si de tipul de lucrari efectuate.


Datorita constructiei modulare, programul utilizeaza o interfata unica pentru practic toate specialitatile, facand invatarea si integrarea lui in cadrul companiei mult mai usoare.

Existenta celor peste 50 de formate de import/export faciliteaza interconectarea birourilor de proiectare prin transferul facil al rezultatelor proiectarii.

 

 
arh. Russu Iulia Lacramioara - AG Proiect  

 

"Cu Allplan ideile mele prind viata!"

arh. Russu Iulia Lacramioara - AG Proiect

a - birouri individuale: acest tip de organizatii sunt caracterizate printr-un numar relativ redus de angajati care detin sarcini multiple in cadrul fluxului de proiectare: realizarea schitelor, modelarea cladirii, crearea sectiunilor si vederilor, definirea finisajelor si a lucrarilor, generarea listelor de materiale si a cantitatilor etc.

Aici devin importante doua dintre caracteristicile solutiei Allplan Arhitectura:
- performanta ridicata in proiectare: permite unui singur utilizator sa acopere o arie larga de servicii. Rutina este preluata de program, arhitectul castigand timp in favoarea creativitatii;
- sistemul modular al programului: un birou de arhitectura poate achizitiona strict modulele de care are nevoie in prima etapa, urmand a completa solutia de proiectare pe masura ce necesitatile o cer; in felul acesta sunt gestionate eficient resursele financiare ale companiei, iar extinderea lucrului la alte module se face usor datorita interfetei unice.
 

b - companii medii/mari: acest tip de organizatii sunt caracterizate printr-un numar mediu si mare de angajati care lucreaza in acelasi timp la un proiect, sau in paralel la proiecte  eventual interconectate.


Astfel devine esentiala comunicarea eficienta intre membrii unei echipe de proiectare, de foarte multe ori aflati in locatii geografice diferite. Tot la fel de important este managementul eficient si sigur al proiectelor, pentru a evita pierderea datelor (stergerea lor) accidentala. Pentru aceasta situatie solutia Allplan ofera modul de lucru cu Manager de retea care gestioneaza proiectele in lucru si permite accesul la ele din orice punct al retelei, dupa o serie de reguli bine stabilite.

 

O alta caracteristica importanta este gestionarea eficienta a licentelor disponibile prin utilizarea lor la maxim. Acest mod de lucru isi gaseste rezolvarea prin utilizarea unui manager de licente care permite gestionarea eficienta si flexibila a licentelor disponibile: aceeasi licenta poate fi transferata dinamic de la un post de lucru la altul in functie de necesitati.


 
  • Programe

 

Allplan Arhitectura Profesional

Allplan Arhitectura

Allplan Arhitectura Basic

Allplan Design

Allplan Teren

Certificat energetic
All Manager

Lumion

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL