SDS/2 - Solutia Nemetschek pentru detaliere metal

detaliere metal  

Programul de detaliere metal SDS/2 ofera un grad ridicat de automatizare al procesului de definire si calcul al imbinarilor, precum si generarea automata a planselor de executie.

 

Pe masura ce utilizatorul defineste elementele structurale in modelul 3D, conexiunile sunt generate automat, respectand anumite constrangeri, reguli constructive si de proiectare impuse de utilizator.

Module:

- Modelare 3D

- Desenare

- Fabricare

- Vizualizare / simulare

- BIM

- Verificare / aprobare

 

Programul ofera solutiile optime pentru imbinarea elementelor pe baza tipului structural ales (cadru contravantuit cu imbinari articulate sau cadru moment rezistent).


Desenele de ansamblu, desenele de debitare si desenele de montaj sunt generate automat la o calitate superioara, miscsorandu-se esential timpul necesar realizarii planselor.

 

SDS/2 ofera si functii de export de date pentru masini cu comanda numerica (CNC).
SDS/2 este unul dintre cele mai performante si flexibile programe, oferind toate functiunile necesare detalierii elementelor de otel.

 

Programul ofera posibilitatea utilizatorului de a defini imbinari personalizate, in functie de cerintele specifice ale proiectului. In acest fel poate fi realizata orice configuratie pentru imbinari. Totodata programul beneficiaza de o biblioteca de componente inteligente care se pot parametriza pentru a fi utilizate in proiect (scari, balustrade etc.).

 

Pentru detalii suplimentare, versiune demo si comada sunati la: 021-253.2580

 detaliere metal
 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL