Digitizati fluxurile de lucru

cu Bluebeam Revu 2017

Creat special pentru lucrul profesionist, Bluebeam® Revu® permite utilizatorilor sa creeze, sa marcheze observatii si sa editeze PDF-uri 2D si 3D. Digitizati fluxul de lucru, eficientizati procesele si colaborarea cu partenerii de proiect de oriunde si oricand cu Revu.

Revu este disponibil in 3 editii - Standard, CAD si eXtreme™ (vezi comparatia AICI).

Descarca demo Cumpara acum Generalitati

Creare PDF

Revu include plug-in-uri direct pentru AutoCAD®, Revit®, Navisworks® Manage, Navisworks Simulate, SolidWorks®, si Microsoft® Office, permitand crearea de PDF-uri cu o singura comanda sau in mod automat.

Marcare pe PDF

Functiile de editare a PDF-urilor permit editarea de texte, crearea de antete si observatii de subsol (footers), asamblarea fisierelor PDF si adaugarea, stergerea sau rotirea paginilor.

Editarea PDF-urilor

Utilizati functiile personalizabile din Revu precum text, note, subliniere, linii, marcator de revizie (nor revizie), observatii, stampile si multe altele pentru a face insemne/observatii pe PDF-uri.


Studii de caz


Vedeti cum compania Mortenson realizeaza urmarirea proiectelor cu 40% mai rapid utilizand facilitatile de colaborare in timp real ale Revu, Bluebeam Studio.


Vedeti cum echipa de proiectare de arhitecti si ingineri de la DES, utilizand Bluebeam Revu pe o tableta grafica, desfasoara etapele de analiza si proiectare ale noului centru de cercetare si dezvoltare Nokia.


Mai multe filme de prezentare:

Bluebeam Revu 2017   Bluebeam face diferenta
Rezultate reale pe care puteti conta   Ce versiune Revu vi se potriveste cel mai bine?
Bluebeam pentru arhitecti   Bluebeam Revu pentru industria de constructii
2014 Red Bull Global Rallycross Championship Final Race