Solutia BIM de proiectare pentru inginerie

Colaborarea interdisciplinară devine tot mai importantă în contextul modului de lucru BIM. Pentru aceasta, inginerii proiectați au nevoie de soluții software care să suporte colaborarea interdisciplinară.

 

Allplan BIM Inginerie vă oferă facilități unice de coordonare în modelarea 3D, prin intermediul unei platforme deschise OpenBIM, ce lucrează peste Internet: bim+. O metoda extrem de eficienta pentru a salva timp și pentru a reduce la maxim sursele de erori este automatizarea operațiilor recurente, cu ajutorul, de exemplu, platformei de programare Python API.

 

Și nu în cele din urmă, sunt numeroase inovații în modelarea 3D și în armare ceea ce înseamnă că puteți genera proiecte mult mai eficient. Allplan este cel mai bun program pentru munca dvs. de zi cu zi: astăzi și în viitor.

Brosuri

Brochure_Allplan_Engineering_Building_EN

Brochure_Allplan_Engineering_Civil_EN

Flyer_NewIn_Allplan_Engineering_2018_EN

Noutati Allplan 2018 Inginerie

Allplan - Licenta pentru server

Allplan - Manager de lucru in retea

 

Toate avantajele pe scurt

 
check

Proiectare asistata BIM

Intai construiti virtual, apoi in realitate. In felul acesta erorile si conflictele sunt detectate inca in faza de proiectare, iar intarzierile in faza de constructie pot fi evitate.

 
armare
check

Proiectare fara efort

Allplan suporta intregul proces de desenare intr-un singur sistem - de la primele schite, pana la armarea globala si la planurile de armare.

 
check

Interactiunea cu analiza structurala

Datele modelului structural pot fi schimbate intre programe precum FRILO Statik, SCIA Engineer sau alte programe de analiza.

 
check

Diverse domenii de aplicare

Allplan BIM Inginerie este la fel de performant pentru toate tipurilr de proiecte, de la cele simple la cele mai complexe, atat pentru cladiri, cat si pentru constructii industriale.

 
check

Modelare fara limite

Nucleul grafic de modelare de la Parasolid va ofera o libertate deosebita cand vine vorba de crearea modelelelor 3D, oferind precizie si performanta.

 
check

Armare la cel mai inalt nivel

Un model 3D integrat, complet cu armare, accesorii si daca este nevoie toroan, necesare, ofera cel mai inalt nivel de siguranta si claritate in proiectare.

 

ing2

check

Vederi asociative

Toate modificarile sunt facute o singura data dupa care sunt transferate automat tuturor desenelor. Aceasta va ajuta sa evitati erorile si sa castigati timp.

  check

Planse impresionante

Functiile avansate de proiectare si creare a planselor de executie va permit sa creati planuri de inalta calitate ce subliniaza calitatea muncii depuse.

 
  check

Schimb de date usor si precis

Pentru a asigura transferul eficient al datelor, programul include interfete specializate pentru cele mai cunoscute formate inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC si PDF.

 
  check

Lucru optimizat in echipa

Utilizand platforma bim+ este posibila detectarea oricaror erori si apoi atribuirea sarcinilor de corectare a acestora catre membri echipei de proiectare.

 
     
   

 

studii de caz


ing. Madalin Coman - Popp si asociatii

 

"Armarea in Allplan este cea mai performanta solutie pe care am ales-o din mai multe variante analizate."

ing. Madalin Coman - Popp si Asociatii


Documentatie:

THE BIM SOLUTION FOR ACCURATE ENGINEERING PLANNING

Allplan BIM Inginerie Expert

Allplan BIM Inginerie - inovatii in versiunea 2017

 

Extensii si utilitare:

Extensia Allplan Drumuri

Extensia Allplan Teren

Licenta pentru server

Manager de lucru in retea

© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL