Allplan BIM - RAISE YOUR LEVEL

 

De la CAD la BIM

Noul concept BIM (Building Information Modeling) reprezinta posibilitatea de a putea transfera informaţii create într-o anumita fază a proiectării către toate etapele următoare de realizare a construcţiei, inclusiv in etapa de exploatare.

 

 

Beneficiind de experienţa acumulată, si in plus, prin alinierea programelor sale la conceptul OpenBIM şi asigurarea unei compatibilităţi complete cu standardul IFC, Nemetschek asigură interconectarea cu toate programele care respecta aceste principii.

 

 

 

Avantajul pentru arhitecti: mai multe resurse disponibile pentru partea de creatie si mai putina rutina.

 

Brosuri

Brochure Allplan Architecture (EN)

Brochure BIM (EN)

Brochure Allplan Bimplus (EN)

Flyer NewIn Allplan Architecture 2018 (EN)

Noutati Allplan Arhitectura 2018

Allplan - Licenta pentru server

Allplan - Manager de lucru in retea


Versiuni ale programului: clic aici


Extensii si utilitare:

Extensia Allplan Drumuri

Extensia Allplan Teren


Cerinte sistem


Un singur program pentru toata durata de viata a constructiei

Acelaşi model este utilizat pentru realizarea planşelor de prezentare, element esenţial al ofertării şi câştigării contractului.


Pe şantier, printr-o analiză convenabilă (liste de materiale extrase după criterii diferite: pe etaj, pe tronson, pe tip de lucrare etc.) se poate optimiza fluxul de aprovizionare.

 

Odată intrata în exploatare sunt necesare informatii pentru gestionarea spatiilor de închiriat, programarea stricta a activităţilor de întreţinere (ex: câtă mochetă este  de curăţat pe fiecare etaj, ce suprafaţă de pereţi şi plafon este de zugrăvit, ce suprafaţă de geam şi tocărie este  de spălat şi aşa mai departe).

 
andrei mihailescu
 

 

"Cu noul Allplan visurile mele devin realitate"

arh. Andrei Mihailescu - arcsett

Allplan BIM Arhitectura

Prin crearea automata a modelului inteligent 3D al cladirii, Allplan Arhitectura permite cresterea spectaculoasa a productivitatii lucrului, diminuand drastic ponderea sarcinilor de rutina (crearea vederilor, a sectiunilor, a detaliilor, a listelor de materiale si preturi) din efortul general de proiectare in arhitectura.

 

studii de caz

 
    • - schimbul mult mai eficient de desene/planşe între toţi membrii echipei (specialităţi) ce participă la realizarea proiectului, indiferent de poziţionarea lor geografică;

    • - includerea direct în programul de BIM Allplan a unui motor de randare fotorealistă, cu optiuni de Iluminare globală incluse;

    • - obiecte inteligente SmartParts si Python Parts – obiecte ce vin cu reguli proprii de comportare şi prezentare, extrem de utile;

    • - Allplan Connect - unde utilizatorii au la dispoziţie, foarte bine structurate şi permanent actualizate, date şi elemente utile în proiectare: obiecte inteligente, texturi şi imagini utile (fundaluri, oameni, maşini etc.), documentaţie, filme, tutoriale şi încă multe altele.
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL