Urbanism

 

Allplan Urbanism este un program complex dezvoltat pentru urbanism si amenajarea teritoriului pentru generarea planurilor 2D, pentru zonificarea hartilor si în acelasi timp pentru crearea modelelor 3D ale cladirilor. 


Allplan Urbanism contine instrumente puternice si intuitive pentru desenarea si crearea modelelor digitale de teren, pentru calculul volumelor si suprafetelor. Cele mai importante facilitati prevazute pentru proiectarea de urbanism includ simboluri, calculul coeficientilor de ocupare a terenului, al cladirilor si afisarea zonelor libere, precum si un numar mare de instrumente de analiza. Mai trebuie mentionate posibilitatea obtinerii de machete 3D pentru cladiri cu diferite optiuni de afisare.

 

Plan de situatie
Cu Allplan Urbanism puteti lucra eficient de la fazele initiale ale proiectului pana la faza de prezentare si obtinere a documentatiei finale.
Programul contine functii puternice si eficiente pentru prezentarea si crearea proiectelor pentru amenajarea teritoriului. 


Avantajele programului Allplan Urbanism:
• Studii de urbanism, harti tematice, program pentru generarea planurilor de PUG, PUZ, sistematizarea oraselor etc.
• Cataloage specifice de simboluri de urbanism, de asemenea simboluri de regulament;
• Modele inteligente de cladiri si diferite optiuni de afisare pentru planurile de sistematizare urbana;
• Descrierea automata a structurilor cladirilor si a suprafetelor locuibile;
• Creare de vederi, planuri elevatii si perspective;
• Analize prin intermediul listelor si graficelor (suprafete totale, analize privind gradul de ocupare a terenului etc.).

 

urbanism

urbanism

 

 

 

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL