On-Site Survey

 

On-Site Survey - Masuratori topo in arhitectura
Produsele din gama On-Site ofera suport pentru realizarea de masuratori din teren si pentru crearea fatadelor cladirilor dupa fotografii.

 

On-Site Survey - Lucrul direct pe teren

On-Site Survey este ideal pentru utilizatorii mobili datorita suportului oferit pentru laptop-uri – Teablet PC – a dispozitivelor laser de masurare si a posibilitatii de conectare fara fir, de tip Bluetooth®.

 

Posibilitatea utilizarii solutiei On-Site Survey chiar in etapa de masurare si nu doar in faza de randare, scuteste deplasari ulterioare pe teren pentru realizarea de masuratori si verificari suplimentare, reducand timpul de realizare a proiectului cu pana la 50%.

 

On-Site Survey - Masuratori simple si la costuri reduse
On-Site Survey permite masuratori pentru orice forme ale camerelor masurate, ele fiind desenate la fata locului, cu posibilitatea de a combina forme simple sau complexe, inclusiv forme curbate tipice cladirilor istorice.

Masuratorile pot fi introduse in desen de la tastatura, sau cu ajutorul unui creion electronic pe un Tablet PC (la fel cum scrieti pe o foaie de hartie), sau pot fi capturate direct din dispozitivul de masurare cu laser (distomat).

 

On-Site Survey - Masurare si schitare
Noua metoda „masurare si schitare” permite realizarea schitei unei camere utilizand o simpla polilinie, indicand laturile, sau diagonalele si partile curbate pentru masurare.

 

Legaturile dintre camerele masurate pot fi realizate prin intermediul usilor dintre camere, sau definind interiorul respectiv exteriorul cladirii (inclusiv definirea etajelor, ca suprafete suprapuse)

 

On-Site Survey - Prezentarea rezultatelor masuratorilor
Rezultatul masuratorilor poate fi o schita 2D sau chiar modelul complet 3D al cladirii, inclusiv datele multimedia necesare randarii.

 

Crearea rapoartelor se poate face manual sau automat. In plus, la datele masurate pot fi atasate comentarii audio, fotografii sau filme realizate pe teren.

 

   
   
1
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL