On-Site Photo

 

On-Site Photo - Corectia fotografiilor
Datorita algoritmilor avansati de fotogrametrie, On-Site Photo permite corectarea aberatiilor geometrice ale imaginilor, identificarea punctului de fuga si calibrarea fotografiilor ca scara si pozitie (pentru fotografiile facute din alte pozitii decat perpendicular pe fatada).

Corectia aberatiilor optice introduse de obiectivul camerei de fotografiat si identificarea liniilor fuga in fotografie sunt facilitate de o retea de linii ce permit corectia interactiva a perspectivei. Pentru calibrarea dimensionala a fotografiei (obtinerea unei scari de lucru de 1:1) este suficient sa fie
cunoscute doua puncte masurate corect (distanta reala dintre doua puncte).

 

2

 

On-Site Photo - Identificarea si calculul suprafetelor
On-Site Photo contine functii de recunoastere automata a suprafetelor, facilitati extrem de utile atat pentru cei ce realizeaza masuratori, cat si pentru cei ce se ocupa de restaurarea fatadelor, sau la maparea de imagini reale pe suprafetele modelate, realizate pe calculator.

 

corectia fotografiilor 1

 

On-Site Photo - Masurarea dupa fotografii
Rezultatul final al lucrului cu On-Site Photo consta in: desene 2D ale fatadelor masurate, fotografii corectate si masuratori; datele pot fi exportate direct in format Microsoft Office®.


corectia fotografiilor 2

 

On-Site Photo - Crearea documentelor
On-Site Photo este ideal nu numai pentru prelevarea masuratorilor de pe fotografii, dar este foarte util si pentru convertirea desenelor de pe hartie in format digital si pentru importul imaginilor, in cele mai frecvente formate. In acest fel este posibila crearea unui model cu pereti 3D prin digitizarea directa a planului.

 

 

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL