PREZENTARE GENERALA

Cresterea – practic exponentiala - a cantitatii de informatie vehiculata in cadrul unei firme a atras dupa ea necesitatea structurarii, ierarhizarii si selectarii acesteia. Pentru o microintreprindere cu 1-2 angajati, unde persoanele de decizie si de executie sunt aceleasi, lucrurile par a fi tinute sub control. Acolo insa unde numarul angajatilor este mai mare si exista deja o structura ierarhica, controlul informatiei este mult mai dificil de realizat.

Pentru aceasta s-au creat o serie de programe care sa ajute la dirijarea informatiei in cadrul unei companii. In general aceste programe le putem impartii in doua categorii:
- aplicatii mari si complexe, care incearca sa puna impreuna toate domeniile de activitate ale unei companii – de la evidenta personalului si contabilitate, pana la conducerea proceselor de productie in scopul eficientizarii acestora;
– aplicatii mici, foarte specializate (de nisa) ce vin sa rezolve foarte strict anumite probleme: evidenta contabila, mesageria electronica, evidentierea unor sarcini de indeplinit etc.

Programele din prima categorie sunt – cum este si de asteptat – foarte complexe si pe masura de scumpe. Cele din urma sunt, in general, accesibile oricarei companii, dar au un mare neajuns: nu asigura o comunicare eficienta intre membrii unei companii si nu intotdeauna lucreaza pe o baza de date unica (aceleasi date – despre facturi, despre personal, despre clienti etc. - sunt introduse separat in diverse compartimente, aparand riscul unor erori grosolane).

La ce ne referim cand spunem eficienta? Sa luam cazul simplu al unei sarcini ce trebuie indeplinita, sarcina ce apare ca mesaj prin posta electronica. Cel ce o primeste incearca sa o transmita catre persoanele ce pot duce la indeplinire acea sarcina (ierarhic inferioare), informand in acelasi timp, esaloanele superioare. In functie de abilitatea celui ce a transmis informatia aceasta ajunge sau nu la toate persoanele implicate. Mai este insa un aspect: ea poate ajunge si la persoane care nu sunt implicate in acea activitate. Marea problema insa acum incepe: nu exista un control al preluarii acelei sarcini, sau al stadiului de indeplinire a ei.

Programul ALL MANAGER ocupa tocmai zona ramasa libera dintre programele foarte complexe si cele de nisa (supraspecializate).

Pachetul ALL MANAGER acoperă o varietate de functionalitati care sunt grupate pe module. In functie de specificul firmei, al postului de lucru, sau a functiei pe care o ocupa angajatul, programul poate fi configurat astfel incat sa ofere exact informatia de care acesta are nevoie.

 

 

Ultima actualizare: 1 iulie 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


abonare la serviciul de stiri
<< All Manager e-news >>


Adresa de e-mail: