Presa - Comunicate de presa

 

Campania „Cursuri BIM in orasul tau” la ora bilantului

 

Nemetschek Romania Sales & Support SRL are placerea sa va anunte rezultatele campaniei Cursuri BIM in orasul tau. Desfasurata pe perioada a doua luni, in principalele centre universitare din tara, campania a atras peste 800 de participanti care si-au manifestat interesul pentru cursuri.


Actiunea a inclus cursuri pentru toate specialitatile din domeniul arhitecturii si constructiilor: arhitectura, urbanism, inginerie armare, calcul structural, infrastructura, instalatii. In cadrul cursurilor s-a pus permanent accentul pe modul de colaborare interdisciplinara, unul dintre principalele avantaje ale solutiei Allplan.

 

In prezent in Romania sunt peste 900 de companii care au implementat solutiile Nemetschek, ceea ce reprezinta peste jumatate din numarul firmelor de proiectare din tara. Astfel, campania de cursuri a consolidat puternic comunitatea utilizatorilor programelor Nemetschek Allplan.

 

In perioada urmatoare, Nemetschek Romania Sales & Support SRL impreuna cu Universitatea „Ovidius” din Constanta organizeaza „Scoala de vara”, unde, pe lânga participarea la cursurile de specialitate, cursantii pot sustine Examenele de Certificare. Pentru mai multe detalii clic AICI.

 

cursuri BIM

 
     
 

Studii de caz ARHITECTURA

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Studii de caz INGINERIE

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Tutoriale video - Allplan

Invatati rapid si simplu Allplan urmarind tutorialele video
 
 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL