Presa - Comunicate de presa

Programul de Certificare energetica al apartamentelor elaborat de Nemetschek este acum validat de INCD Urban INCERC

Avem deosebita placere sa va anuntam ca “Programul de calcul al eficientei energetice” elaborat de Nemetschek a fost validat de catre Comisia pentru validarea programelor de calculator utilizabile pentru calculul performantei energetice si elaborarea certificatului de performanta energetica pentru apartamente din blocuri de locuinte din cadrul INCD Urban INCERC.

Cateva din avantaje:
- modul de definire/introducere a datelor de intrare si prelucrarea acestora este simpla si intuitiva, lucru care face invatarea programului foarte usoara.
- preluarea geometriei apartamentului se face automat din programul de CAD cu preluarea inclusiv a materialelor, cuprinse in catalogul C107 ce vine odata cu programul.
- programul permite crearea de noi materiale, cu definirea tuturor proprietatilor fizice cerute de calculele din certificatul energetic, ce pot fi salvate in catalog pentru utilizari ulterioare.

Cei interesati pot solicita o versiune Demo.

Pentru oferte si versiuni demo puteti contacta Nemetschek Romania la tel. 021 253 2580 sau pe e-mail: office @ nemetschek.ro

scia

Studii de caz ARHITECTURA

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.

Studii de caz INGINERIE

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.

Tutoriale video - Allplan

Invatati rapid si simplu Allplan urmarind tutorialele video