Presa - Comunicate de presa

 

Maxon a lansat Cinema 4D R11.5

 

Un upgrade consistent, ce vine cu o crestere importanta a calitatii imaginii, imbunatatiri la nivel de flux de lucru, rendering rapid, oferind o versiune imbunatatita a popularului modul MoGraph 2

Performante superioare de randare inclusiv randare in matrice
Cinema 4D R11.5 aduce imbunatatirea modulului de randare pentru utilizarea mai eficienta a procesoarelor multicore, posibiltatea folosirii instantelor de randare si randarii in mod matrice pentru o crestere insemnata a eficientei. Imbunatatirea unor procedee ce solicita mult puterea de randare a procesorului (precum deplasarea sub-poligonala), dau posibilitatea utilizatorului sa randeze scene de complexitate foarte mare pe calculatoare relativ modeste.

 

Imbunatatiarea modulului de vizualizare imagini
Modulul de vizualizare imagini ofera acum un set de unelte creative pentru studierea si editarea rezultatelor (animatii sau imagini). Noutatile includ  un istoric al randarilor cu posibiltati de comparatie intre diferite rezultate, filtrare, unelte de ajustare, efecte post procesare si un mai bun management al layer-elor. Playerul RAM da posibilitatea vizualizarii animatiilor chiar si in timp ce se randeaza inca.

Interoperabilitate si integrare mai buna
- Imbunatatiri numeroase la deja cunoscuta si apreciata conexiune cu After Effects - inclusiv suport pentru obiecte noi
- Suport pentru Apple Motion - care include acum exportul de date 3D
- Suport pentru Autodesk FBX 2010 care da posibilitatea schimbarii de date intre diferite aplicatii 3D.

 

Un nou modul – mai puternic - de grafica animata
Modulul de animatie grafica MoGraph a fost upgradat la versiunea 2 si contine puternice functionalitati. Printre acestea MoDynamics - o solutie de simulare fizica ce include sute de obiecte ce pot fi foarte usor manipulate sa se ciocneasca, sau sa fie afectate de forte precum gravitatia sau frecarea. PolyFx pentru realizarea rapida a exploziilor. MoSpline prentru clonarea obiectelor spline si animarea lor cu forte si efectori plus multe altele.

Suport pentru noi sisteme de operare
- Apple - Mac OSX snow Leopard pe 64 de biti
- Microsoft Windows 7.

 

cinema

 
     
 

Studii de caz ARHITECTURA

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Studii de caz INGINERIE

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Tutoriale video - Allplan

Invatati rapid si simplu Allplan urmarind tutorialele video
 
 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL