Presa - Comunicate de presa

 

S-au redeschis cursurile pentru studenti

 

O data cu inceperea anului universitar 2009 – 2010 Nemetschek Romania a relansat cursurile organizate cu studentii. Anul acesta, un numar de 22 de facultati din principalele centre universitare vor sustine cursuri de instrurire cu studentii la disciplinele:
- proiectare asistata de calculator  - arhitectura
- proiectare asistata de calculator - inginerie: armare si calcul structuri
- proiectare asistata de calculator - instalatii: incalzire, ventilatie, sanitare, electrice
- proiectare asistata de calculator - drumuri si canalizari

Studentii care urmeaza cursurile au la dispozitie licente academice (valabile pe toata perioada studiilor) cu care isi pot realiza proiectele de scoala.

Absolventii cursurilor organizate de Nemetschek Romania pot apoi aplica pentru sustinerea examenului de certificare, certificare ce le ofera acestora o atestare recunoscuta international. Pe langa acest certificat, studentii pot opta si pentru examen pentru obtinerea certificatului de absolvire pentru „operator CAD” eliberat de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului, recunoscut pe piata muncii.

De asemenea, studentii ce au urmat cursurile si au obtinut certificatul, vor fi recomandati de Nemetschek Romania tuturor clientilor sai pentru colaborare sau angajare, lucru important daca tineti cont ca este vorba de un numar de peste 1700 utilizatori ai programelor Nemetschek aflati in peste 700 de firme din toata tara.

Pentru inscriere la cursurile Nemetschek descarcati de pe site-ul companiei formularul de inscriere,  completati-l si trimiteti-l pe adresa student@nemetschek.ro. In urma centralizarii cererilor de inscriere veti fi informati asupra grupelor si perioadei in care veti desfasura cursurile.

 

 

 

 

 
     
 

Studii de caz ARHITECTURA

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Studii de caz INGINERIE

Cateva dintre proiectele notabile realizate cu Allplan.
 

Tutoriale video - Allplan

Invatati rapid si simplu Allplan urmarind tutorialele video
 
 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL