Servicii - Oferte inginerie

 

Allplan Inginerie Expert - Solutia completa pentru armare

Allplan Inginerie este un sistem CAD de inalta performanta care suporta intreg procesul de proiectare pentru firmele de arhitectura si inginerie, precum si companiile de constructii. Puterea speciala a programului Allplan Inginerie consta in modul de lucru 3D si in eficienta cu care sunt create/gestionate detaliile de armare, functii care economisesc timp, reducand riscul aparitiei erorilor. Modul de lucru in 2D sau modul hibrid de lucru (2D/3D) este de asemenea posibil. Este disponibila o gama larga de formate de fisiere (incluzand DWG, DXF, DGN, IFC, PDF) pentru schimbul de date cu alte aplicatii. Impreuna cu Scia Engineer, Allplan Inginerie ofera o solutie integrata pentru CAD si analiza structurala.


Module aditionale
Modulele aditionale pot fi achizitionate pentru completarea functiunilor oferite de pachetul de baza
  Server licente - descriere
  Manager retea - descriere
Reducere pentru achizitinarea de licente multiple:

La achizitionarea unui numar mai mare de licente se pot acorda reduceri fata de pretul de catalog.
Pentru detalii suplimentare contactati departamentul Vanzari.

Contract de upgrade:
Beneficiile contractului de upgrade:
- update gratuit la orice versiune noua a pachetului achizitionat
- hot-line (telefonic, e-mail etc.) pentru produsele achizitionate

 

Calcul structuri - Scia Engineering

Editia -

Scia Engineer Concept

(vezi componenta pachet)

Aceasta versiune a software-ului este dedicata inginerilor incepatori in modelarea structurilor realizate din otel, beton si alte materiale. Placile plate sau curbe impreuna cu elementele 1D (drepte sau curbe) constituie modelul 3D al structurii. De asemenea, se pot utiliza sistemele de axe, sabloanele, desenele importate sau direct introduse. In aceasta editie, modulul cu functii eficiente afiseaza capacitatea completa a programului. Editia Starter acopera analiza statica (liniara si neliniara geometrica) cu generarea automata a elementelor finite. Elementele 1D si 2D de otel si beton sunt verificate dupa normativul selectat (Eurocod sau standard national). Pentru otel sunt prezentate verificarile unitare dupa eforturi si efecte de flambaj, optimizarea sectiunilor (laminate la cald, formate la rece, pereti subtiri…). Sunt inclusi generatorii de vant si zapada. Proiectarea armaturii (longitudinala & transversala) pentru grinzi si stalpi sau pentru placi si pereti din beton este realizata dupa normativ, inclusiv verificarea latimii fisurii si strapungerii prin forfecare.

Editia -

Scia Engineer Profesional

(vezi componenta pachet)

Acest pachet este dedicat inginerilor cu experienta. Pe langa optiunile din editia Concept mai sunt integrate urmatoarele facilitati de modelare: sectiune transversala oarecare (forma, materiale), modelarea parametrizata (geometrie, incarcare ...). Aceasta versiune contine modulul Functii BIM ce ii permite utilizatorului sa importe sau sa exporte modele din\in alte programe (de tip arhitectural, structural) - identificarea elementelor, conversia automata din modelul structural in model de analiza si altele. Sunt integrate atat generatoarele de incarcari pentru incarcari variabile, cat si pentru incarcarile mobile pe elemente 1D si 2D. Analiza elementului finit cuprinde toate neliniaritatile (presiune doar pe suprafete, resorturi neliniare & gaps), analiza de stabilitate si dinamica (frecvente si moduri proprii, amortizari, incarcare dependenta de timp, etc). Partea de proiectare contine si functii de verificare a rezistentei la foc a sectiunilor transversale de otel si beton.

Editia -

Scia Engineer Expert

(vezi componenta pachet)

Pe langa modulele din editia Profesional, pachetul Expert contine si urmatoarele module: verificare conflicte intre modele, incarcari mobile si convoaie de forte avansate, etape de constructie (deformatii in fazele de adaugare). Pachetul contine si modulele necesare pentru calcularea si verificarea structurilor de beton pretensionate si post-tensionate cu analiza dependenta de timp (fluaj, varsta, relaxare si pierderi), modelarea toroanelor si verificarile de sectiuni. De asemenea se pot proiecta si structurile din cabluri (inclusiv. pretensionate) si membrane (doar intindere). Modurile critice de flambaj tin cont de neliniaritati (doar intindere, compresiune si resorturi neliniare).
 

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL