Oferte arhitectura

 

In continuare aveti oferta pentru principalele pachete destinate arhitectilor.

 • Allplan Basic

 • Allplan Basic este pachetul CAD din suita Allplan creat special pentru cei ce au nevoie simplitate si eficienta in proiectarea planurilor 2D, a planurilor de instalatii si armare, a planurilor topo etc. Pachetul include toate functile 2D (ex: linii, cercuri, poligoane, texte, cotare precum si toate functiile de modificare ale acestora). 
  Importul si exportul de date (desene) cu alte programe CAD este asigurat de un numar de peste 50 de interfete disponibile printre care: DWG, DXF, DGN, IFC, PDF, HPGL.
  Simplitatea lui si interfata compatibila cu programele Windows il face extrem de usor de invatat, un utilizator nou avand nevoie de maxim doua zile de instruire. 
  In orice moment, programul poate fi completat cu alte functiuni (alte pachete ale suite Allplan) in functie de necesitati, pastrandu-se nemodificate functiile deja existente

 • Allplan Design

 • Allplan Design este un sistem CAD, foarte adaptat domeniului proiectarii si al constructiilor, cu un raport pret-performanta potrivit pentru debutul in programele Allplan. El contine o multitudine de functii pentru constructii 2D, modelare 3D, vizualizare, prezentari si creare documentatie. Sunt disponibile toate interfetele standard pentru un schimb de date eficient cu alte programe (peste 50 la numar inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC, PDF).

 • Allplan Arhitectura

 • Allplan Arhitectura Starter este solutia de inceput pentru birourile de arhitectura, constructii si companii de constructii. Pachetul acopera intregul proces de lucru, de la ideea initiala, parcurgand toate etapele ofertarii si proiectarii, pana la crearea planurilor de executie si de detaliu pentru santier. Metoda optima de lucru poate fi aleasa in functie de tipul proiectului si de etapa proiectarii: linii 2D, componente 3D sau un mod de lucru hibrid pe modelul constructiei. Sunt disponibile toate interfetele standard pentru un schimb de date eficient cu alte programe (peste 50 la numar inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC, PDF).

 • Allplan Arhitectura Profesional

 • Allplan Arhitectura este un program CAD de inalta performanta care sprijina procesul de proiectare completa din birourile de arhitectura si design, oferind de asemenea instrumente de proiectare si pentru constructori si firmele de construcţii. Calitatea sa esentiala este ca ofera solutii pentru toate etapele de lucru, pornind de la ideea initiala, continuand cu crearea desenelor si a prezentarilor si pana la definitivarea proiectului si realizarea detaliilor. Metoda optima de lucru poate fi aleasa in functie de tipul proiectului si de faza de proiectare: lucrul in 3D, lucrul clasic in 2D sau un mod de lucru hibrid (2D si 3D).
  Sunt disponibile toate interfetele standard pentru un schimb de date eficient cu alte programe (peste 50 la numar inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC, PDF). In combinatie cu Allplan BCM si CINEMA 4D, Allplan devine o solutie integrata pentru arhitectura, pentru planificarea si calculul costurilor in constructii si pentru prezentare.

 

 • Module aditionale
  Modulele aditionale pot fi achizitionate pentru completarea functiunilor oferite de pachetul de baza

  Extensia TEREN - prezentare

    Server licente - descriere
    Manager retea - descriere
 
Preturile NU contin TVA

 

Reducere pentru achizitinarea de licente multiple:

La achizitionarea unui numar mai mare de licente se pot acorda reduceri fata de pretul de catalog.
Pentru detalii suplimentare contactati departamentul Vanzari.

Contract de upgrade:
Beneficiile contractului de upgrade:
- update gratuit la orice versiune noua a pachetului achizitionat
- hot-line (telefonic, e-mail etc.) pentru produsele achizitionate
 

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL