Allplan BIM - solutia completa de proiectare

 

 

Allplan BIM Arhitectura

Allplan Arhitectura - partea dedicata arhitectilor din solutia completa oferita de Nemetschek - pune la dispozitie functii de la desenarea 2D a schitelor de prezentare, continuand cu functii avansate (specializate) de arhitectura si pana la crearea planselor finale. Nu lipsesc functiile de vizualizare ce permit un control eficient pe tot parcursul fazelor de proiectare...

Allplan BIM Inginerie armare

De multi ani Allplan Inginerie este etalonul in proiectarea 3D in inginerie/armare si detaliere. Cheia este modelul unic al cladirii care ofera o multitudine de noi oportunitati pentru utilizator. Din modelul inteligent al cladirii puteti extrage desene (de executie) si liste de cantitati, sau puteti crea vederi izometrice, plane si sectiuni...

Scia Engineer - calcul structural

Scia Engineer, un sistem software grafic pentru proiectare, calcul şi verificare a structurilor, se incadreaza in ambele categorii. Acesta a fost in primul rand proiectatpentru inginerii constructori; cu toate acestea, utilizarea lui este la fel de eficienta si in alte domenii ale ingineriei.
Scia Engineer este un instrument ideal pentru calcule, in orice mod de lucru: de la ofaza simpla (1D), pentru o singura placa (2D), la o cladire intreaga (3D), la o analiza detaliata a distributiei de fortelor interne analizate in timp in structuri 
precomprimate
 (4D).

EC Tools - verificari EC2, EC6, EC8

ECtools© este un software de proiectare pentru structuri de beton armat si structuri din zidarie nearmata ce utilizeaza rezultatele analizei din Scia Engineer© sau ETABS©.

 

AX3000 Instalatii

Programul Allplan instalatii - AX 3000 - contine module din toate ramurile instalatiilor pentru constructii: Incalzire, Sanitare, Ventilatii, Climatizare si Electrice.

Prin intermediul acestor module se poate realiza calculul preliminar, dimensionarea si apoi desenarea instalatiilor atat 2D, cat si 3D, manual sau automat. Realizarea desenului se face rapid prin intermediul interfetei prietenoase si intuitive a programului.

Certificat energetic

Nemetschek a inclus in portofoliul sau de produse noul program de obtinere a Certificatului de performanta energetica a cladirilor si a apartamentelor.
Programul determina automat caracteristicile fizice ale elementelor de arhitectura astfel incat, printr-un singur click de mouse, este tiparit Certificatul de performanta energetica a cladirii, conform MC001/2007, elaborata in aplicarea Legii 372/2005, ce include calculul consumului de energie pentru incalzire, apa calda de consum si iluminat.

Cadics - proiectarea drumurilor si a canalizarilor exterioare

CADICS este solutia pe care Nemetschek o ofera proiectantilor pentru proiectarea drumurilor si a anexelor. Solutia este mult utilizata in tarile europene, fiind acum complet integrata in platforma Allplan.

 

All Manager

ALL MANAGER este un program de management. Proiectat iniţial pentru birourile de arhitectură cu scopul de a-şi evalua cât mai aproape de realitate costurile de realizare a construcţiei, el a devenit un program la fel de util constructorilor (care pot adăuga partea de manoperă şi celelalte costuri ce intervin în realizarea unei construcţii) ca şi furnizorilor de materii prime şi materiale ce pot face acum oferte cu cele mai noi preturi, preturi ce intră automat în calcul final al construcţiei. Ulterior ALL MANAGER a fost extins, el fiind acum util tuturor domeniilor de activitate, de la producţia de bunuri la domeniul serviciilor.

 

Lumion - prezentarea proiectelor

Lumion este un software esential pentru toti cei care doresc vizualizarea propriilor proiecte de arhitectura. Cu el puteti realiza prezentari impresionante, de inalta calitate, fiind foarte usor de invatat si utilizat.

Lumion are clienti în peste 60 de tari din intreaga lume: arhitecti, designeri, ingineri, utilizatori ce creaza sau exploateaza modele BIM, universitati.

Lumion este vazut acum ca un leader în clasa sa deoarece a redefinit procesul de creare a vizualizarilor 3D. El devine de asemenea un element esential al procesului BIM pentru multi profesionisti din domeniul arhitectura/constructii.

 

brosura allplan

 

Brosura generala produse Nemetschek (PDF)

 

11

 

 

calcul structural

 

proiectarea drumurilor

 

proiectarea instalatiilor

 

 

 

© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL