Nemetschek Romania

 

Nemetschek Romania Sales & Support SRL si-a început activitatea în anul 1992 si a furnizat pana in prezent licențe unui număr de peste 1000 de firme de proiectare. Printre acestea se numara: Allied Engineer, Architect Service SRL, Con-A Design, ISPE SA, Metroul SA, Plan 31 SRL, POPP & Asociatii SRL, Princer SA, Prodesign Engineering, Proiect Bucuresti SA, Search Corporation, Somaco Grup.

 

Nemetschek Romania Sales & Support SRL furnizeaza o gama completa de solutii pentru proiectarea in arhitectura si constructii:
- consultanta,
- vanzare
- implementare,
- scolarizare,
- suport.

 

In prezent, toate programele pe care Nemetschek Romania Sales & Support SRL le comercializeaza, impreuna cu documentatia aferenta, sunt complet traduse in limba romana si adaptate standardelor de proiectare si constructie aflate in vigoare in Romania.

Nemetschek Romania Sales & Support SRL pastreaza un contact permanent cu scoala romaneasca. Astfel au fost infiintate un numar de peste 25 de centre de instruire in toate universitatile de profil din Romania.

 

Nemetschek Romania Sales & Support SRL sponsorizeaza o serie de concursuri precum „Premiile Arhitext Design”, concurs ce premiaza lucrari ale celor mai valorosi arhitecti din Romania si „Indrazneste”, un concurs adresat studentilor.

 

 

 

 

 
© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL